Εξυπηρέτηση

 

H “Εξυπηρέτηση” δεν λειτουργεί ως μονόδρομος. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας που θα μας γράψουν για να απευθύνουν απλά και μόνον έναν χαιρετισμό ή για να μας ενθαρρύνουν στην επίπονη προσπάθειά μας που αποβλέπει αποκλειστικά στο όφελος του ελληνικού μουσικού πολιτισμού (κέρδος για όλους μας!) ή για να μας ενημερώσουν δίδοντάς μας κάποια πληροφορία για ό,τι γίνεται στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό που αφορά τον Δημήτρη Μητρόπουλο (συναυλία, ρεσιτάλ, δημοσίευση, έκδοση, συνέδριο κ.λπ.), σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εμείς είμαστε εκείνοι που “εξυπηρετούμεθα” και σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη αυτή στήριξη.

Φυσικά, κι εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία για θέματα που αφορούν όχι μόνο τη ζωή και το έργο του Δ. Μητρόπουλου αλλά και για θέματα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον Μαέστρο. Στη διάθεση των ερευνητών, μουσικολόγων, εκτελεστών είναι και το μουσικό υλικό (νότες ή και παρτιτούρες) εκείνων των έργων που δεν έχουν εκδοθεί και το οποίο υλικό παρέχεται δωρεάν σε φωτοτυπίες, καθώς και όποιου άλλου αρχειακού υλικού ―στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

 

Χρήσιμες διευθύνσεις 

Γεννάδειος Βιβλιοθήκη

Σουηδίας 61

GR-106 76

Tηλ. (+30) 210-72-10-536

Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.ascsa.edu.gr/index.php/archives/mitropoulos-finding-aid

Βλ. Research facilities (Archives ― Dimitri Mitropoulos)

[Αχειακά τεκμήρια (διαβατήρια, ταυτότητες κ.ά) ― Έντυπα προγράμματα συναυλιών ― Δημοσιεύματα (κριτικές, συνεντεύξεις κ.ά.) ― Φωτογραφίες ― Τα χειρόγραφα των συνθέσεων του Δ.Μ ― Κείμενα του Δ.Μ. ή/και μεταφρασμένα κείμενα από τον ίδιο ― Αντίγραφα των επιστολών της Καίτης Κατσογιάννη προς τον Δ.Μ. κ.ά.]


www.mitropouloscompetition.gr

Ο Διαγωνισμός / Όροι συμμετοχής / Προηγούμενοι διγωνισμοί (χρονολογίες ― βραβευθέντες προηκούμενων ετών) / Δ. Μητρόπουλος (Βιογραφία ― Gallery― Εκδόσεις)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Thomas Tamvakos’ archive of Greek Classical Composers

www.tamvakosarchive.blogspot.com

www.eem.org.gr/members_detail_g.asp?id=210

www.greek-musiv.net/thomas.htm

 

Wiki (http://musiclibrarylilianvoudouri.wikidot.com


Library of Congress National Jukebox

 

Library of Congress

http://www.loc.gov/fedsearch/metasearch/?cclquery=mitropoulos&;search_button=GO#query=(mitropoulos)&filter=pz:id=lcweb|ammem|catalog|ppoc|thomas


Ernst Krenek Institut Privatstiftung

[Επιστολές του Δ. Μητρόπουλου προς τον Κρένεκ]


Αρχείο και Κέντρο Τεκμηρίωσης της Ελληνικής Μουσικής (ΑΚΤΕΜ)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κείμενα - Υπεύθυνος ύλης: Απόστολος Κώστιος,
Κατασκευή, επιμέλεια: Τάσος Κολυδάς,
Επιμέλεια: Κώστας Κοτόκος